Jest to forum tylko i wyłącznie dla organizatorów Bastylionu inni użytkownicy będą wypraszani!
Hehe:P
Bo po co tu jest moderator do nieczego i kto Cie naklamal ze nie mozna zmienic!!!!!!!!!!!!!!
wszystko mozna zmienic, po to zalozylem ten watek......
2 posty wylecialy tylko z tego wzgledu ze bylo namieszanie.
Wypowiadac sie prosze na temat mojego pomyslu z 1 postu po to go zamiescilem
Głodny wiedzy
Bardzo podoba mi się pierwsza wersja gry, tj. pierwszy post Gemola w tym wątku, choć jak na moje oko warto by zmienić to przedstawienie organizatorów, bo wydaje mi się, że i tak bedzie dużo do roboty, a oni przyjadą na rajd tyrać, a nie organizatorzy, a po drugie można by jakoś udoskonalić wersję "dla każdego patrolu osobna trasa i punkty", mam pomysł jak to zmodyfikować, ale to na spotkaniu, bo trudno mi to na razie wytłumaczyc słowami:)
pozdrawiam
OOOO wlasnie:D
O takie wypowiedzi mi chodziło
"To mis ie nie podoba bo xxxxx ale mam potaki i taki pomysl zeby to zmienic..."
"Mam pomysl co mozna byloby jeszcze dodac..."
Prosze Was o takie wypowiedzi
W nagrode Iza bedziesz mogła zrobić "DUMNĄ ŚWINKĘ"
masz + ode mnie
Ok teraz powaznie. Mam nadzieje ze wszyscy wszystkie swoje fochy pochowaja teraz i zaczniemy myslec juz nie o grze glownej tylko o grach nocnych. Mysle zeby zrobic 2. Jedna latwiejsza, luzna o tematyce historycznej (historia ZHP podczas okupacji, naszego miasta:P oraz jakiegos czlowiaka (ludzi, bohaterow)), a druga trudniejsza w sobote tzn taka klepanka albo cos ktora bedzie scisle powiazana z dalsza gra. Jezeli bedziemy mieli tylu sponsorow to mam ppytanie: Czy znajda sie pieniadze aby wynajac autobus zeby przewiesc uczestnikow i organizatorow w sobote w nocy do lasu aby tam zrobic gre oraz pozniej ich przywiesc?
Mam nadzieje ze wezmiemy sie wszyscy do pracy aby na niedzielne spotkanie wszystko bylo dopracowane.
Pozdrawiam rozdarty Gemol
A więc dostałam wstępny plan gry od Gemola i muszę szczerze, bez żadnego przymusu;P przyznać, że jest GENIALNA!!! Jeśli to wszystko wyjdzie ( co jego udręczony umysł wymyślił ) to będzie rzeźnia po prostu:D
Jeśli przedstawi to na spotkaniu tak jak mi to mamy grę zrobioną
Nawet szalony wehikuł czasu(pozdrowienia dla Dudy) się tam znalazł
A więc szczere i nie pohamowane gratulacje dla Gemola...
Jeszcze raz Was prosze abyscie pomyslili nad grami nocnymi:)
Gra jest niezła co już mówiłem szefowi pod krawatem
ale dałem kilka usprawnień
może dh. DYREKTOR wykorzysta
. Tak na serio gra jest super tylko żeby ludzie jeszcze się sprawdzili
I wogole zeby sie pojawili na bastylu:D
Grzesiu czesc tylko przyszla do mnie z tego co pisalem, chyba zapomniales zapisac bo tylko 3 usprawnienia sa i te ostatnie nie do konca:/
Już wysyłam resztę dałem plik roboczy !
Tak szczerze mówiąc to :
1. Nie widze w fabule wątku z mojej specjalizacji ...
2. Macie to wszystko dograne więc po co ja Wam??
3. Ktoś mnie poinformuje kiedy to dokładnie jest??
4. Jak coś wymyślicie dajcie znać na gg lub kom ...
Pozdrawiam
Rat.Med. Marcin Kwartnik